• Evenemang idag
Torsdag
26
Oktober 2017
Kungshamns Hembygdsförening -Sjömärket- Sotenäs

Sköna Torsdag

Fullbokat - kontakta oss om du vill stå på väntlista

:: SKÖNA TORSDAG ::


Inne på Sjömärket - högst upp på Tjuvsundsberget med en helt makalöst magisk utsikt över havet åt söder, väster och norr - värmer vi oss från höstens vindar och kyla. Vi har en härlig kväll tillsammans där vi tar hand om oss själva från insidan och ut och från utsidan och in.

26 oktober sätter vi lite extra guldkant på vardagen genom att ha en skön och rogivande torsdagskväll tillsammans. Vi inleder kvällen med ett lugnt, grundande och avslappnande YinYogapass där vi fokuserar på vårt inre. YinYoga är en passiv, vilsam och återhämtande form av yoga som fokuserar på våra leder, ligament, bindväv och inre organ. Därefter bjuds du på en kopp värmande, hemlagad soppa och du är även välkommen att fylla på din tekopp om du önskar. Efter soppan kommer vi gemensamt ge lite extra ompyssling och kärlek till våra ansikten (rengöring, scrub, mask, kräm) som är utsatta nu i höstens kyla och starka vindar. Vi använder bara Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter och du får ta med dig hårbandet och rengöringssvampen som du använder under kvällen. Du får även med dig instruktionerna för ansiktsbehandlingen samt vilka YinYogapositioner vi har gjort. Vi hoppas att du kommer gå hem efter den här kvällen med en känsla av att du strålar och glittrar på både utsidan och insidan.

Du behöver inte ha yogat förut för att kunna vara med. Vi har mattor att låna ut om du inte har en egen, meddela det innan i så fall så tar vi med oss en matta till dig.

I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Kungshamn.com
Boenden närmast Kungshamns Hembygdsförening -Sjömärket- natten mellan 18 och 19 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungshamns Hembygdsförening -Sjömärket-). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sköna Torsdag, Kungshamns Hembygdsförening -Sjömärket-

POPULÄRT I Sotenäs JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari