• Evenemang idag
Lördag
25
Juli 2020
Evja Folkets Hus Sotenäs

MATS RONANDER MED MUSIKANTER

Det har blivit tradition med en spelning i Evja folkets hus i slutet av juli, Kotte Management har senaste åren presenterad Pugh Rogefeldt, Anne-Lie Rydé, Mikael Rickfors och i år är det Mats Ronanders tur att bjuda på en fin kväll för alla Evjabor med omnejd.
Mats Ronander har med sig två proffsmusikanter på scen. Malla som han kallas är en legendarisk artist som åkt världsturnéer med ABBA, varit medlem i bandet Nature, turnerat med Ulf Lundell, Kim Larsen, Sanne Salomonsen, medlem i Grymlings och mycket mera. Han har skrivit en rad av kända låtar som "Gör mig lycklig nu" (duett med Kim Larsen) och albumet Himlen gråter för Elmore James.
Mats Ronander med musikanter:
En av Sveriges mest meriterade musiker och artist ger sig ut på vägarna i sommar.
Mats Ronanders musikerkarriär tog fart på allvar när han som tonåring ersatte Peps Persson i bandet Blues Quality. Ronander, uppvuxen i Örebro, flyttade till Stockholm där hans rykte som skicklig musiker spred sig i artistkretsarna och Ronander blev snabbt en flitigt anlitad turné- och studiomusiker. Artister som Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt och inte minst ABBA är bara några i raden av de många artister som har anlitat Mats Ronander genom åren.
På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum. Men även hobbyprojektet Low Budget Blues Band blev en kommersiell framgång. Med LBBB och senare Ronander Blues har Mats visat att hans musikaliska rötter alltid har funnits djupt förankrade i bluesmusiken.
Med sin omissigenkännliga stil som gitarrist, munspelare och sångare blandar Mats Ronander sina kändaste låtar med helt nyutgivet låtmaterial och naturligtvis hans bluesfavoriter.
Mats Ronander trio är Mats Ronander – sång, munspel & gitarr, Pelle Jernryd – gitarr och kör, Magnus Nörrenberg – keyboard & kör.
Insläpp från kl. 18.00
Konsertstart Mats Ronanader med musikanter kl. 19:30
Supportact kl. 18:30 Paulsson & Hogmalm, duon med rötter från Evja och Lidköping. Spelar och sjunger allt från 50-tals musik till dagens radiohits. Duon består av Oscar Hogmalm och David Paulsson.
www.kottemanagement.se

Biljetter & tider

Lördag 25 Juli 2020 18:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

237 st

har besökt evenemanget på Kungshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Evja Folkets Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. MATS RONANDER MED MUSIKANTER, Evja Folkets Hus

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter