• Evenemang idag
Tisdag
26
Juli 2022
Hunnebostrands vandrarhem Sotenäs

Kent Vikmo

Det är återigen dags för musik i trädgården på Hunnebostrands vandrarhem!
Med värme och känsla bjuder Kent Vikmo på både svängiga och finstämda låtar från bla en av de största artisterna genom tiderna, Elvis Presley.

Sångaren Jack Baymoore (Kent Vikmo) spelar till vardags med sitt världskända 50-talsband, från Las Vegas i väst till Moskva i öst. Vid sidan av detta har han gjort många konserter med Elvis originalmusiker och tillsammans med Henrik Åberg varit huvudartist i den stora succéturnén Elvis Forever som spelats över hela landet.
Vid sin sida har han pianisten Ingemar Thorell som varit kungabarnens pianolärare under många år. Han har komponerat kronprinsessan Victorias brudmarsch som spelades på kronprinsessans bröllop och har även skrivit en vaggvisa till lilla prinsessan Estelle.
Det finns begränsade platser vid bord, i övrigt picknicks platser i trädgården. Ta med något att sitta på. Dryck och mat finns att köpa på plats.

Biljetter & tider

Tisdag 26 Juli 2022 20:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Kungshamn.com
Boenden närmast Hunnebostrands vandrarhem natten mellan 4 och 5 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hunnebostrands vandrarhem). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kent Vikmo, Hunnebostrands vandrarhem

POPULÄRT I Sotenäs JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober