Onsdag
31
Juli 2024
Evja Folkets Hus Bovallstrand Sotenäs

VISION-A TRIBUTE TO ABBA

VISION-a tribute to ABBA
Nu kommer succéshowen Vision - A tribute to ABBA till Evja Folkets hus onsdagen den 31:e juli. Vision - ABBA hyllningens nu legendariska show har uppträtt Europa runt inför slutsålda spelställen i snart 20 år!

Ni kan räkna med en afton fylld av alla ABBA's bästa hits, delvis fartfyllt men också med egen arrangerade akustiska Abba-låtar då vi ger publiken en chans att andas ut.
Hela showen är ihopsydd med mycket komik, fin ljussättning och en underbar stämning i ABBAs tecken. Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), imponerande sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt mycket publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.
Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Natalie och Jim (som spelar karaktärerna ”Agnetha" och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.
Det finns ABBA tributer... och så finns det Vision! Vi har i alla våra aktiva år eftersträvat att differentiera oss och att kunna erbjuda vår publik en show som får folk att gå hem med ett leende på läpparna och att samtidigt få ett bestående glatt musikaliskt minne.
En verkligen superb och härlig show som lämpar sig för ålderspannet 0-100 år!
Mina damer och herrar, vi ger er en… VISION!!!
Vision – ABBA hyllningens nu legendariska show har uppträtt världen över inför slutsålda spelställen i snart 20 år! Denna glamorösa och charmiga show hyllar ABBA med klassiska hits så som ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Dancing Queen”, ”SOS”, ”Chiquitita”, ”Voulez Vous”, ”Ring Ring”, ”When All Is Said and Done” and ”Thank You For The Music”… för att nämna några.
Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), avancerade sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.
Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Fru och Man (som spelar karaktärerna ”Agnetha” och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.
Mer info följer nedan:
Öl, fika, korv med bröd, bilat osv finns att köpa på plats.
Konserten börjar 19:30 och är uppdelad i 2 akter med paus.
Pugh Rogefeldt var den första konserten för ett antal år sedan som Kotte Management anordnat i fina Evja folkets hus, därefter har vi haft artister som Robert Wells, Maria Wells, Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé, Louise Hoffsten osv.
Det har blivit sommarens höjdpunkt för lokala befolkningen runt Evja och Bovallstrand samt för sommarturister, alltid en fantastisk stämning och med en underbar publik 2024 kommer vi att bjudas på en fantastisk ABBA show från VISION-A Tribute To ABBA
Biljettinsläpp: från kl. 17:30
Konsertstart: kl. 19:30
Arrangör: Kotte Management AB

Biljetter & tider

Onsdag 31 Juli 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

398 st

har besökt evenemanget på Kungshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Evja Folkets Hus Bovallstrand). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. VISION-A TRIBUTE TO ABBA, Evja Folkets Hus  Bovallstrand

POPULÄRT I Sotenäs JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni