Tisdag
30
Juli 2024
Kajplats Soten på Smögenbryggan Sotenäs

Doggelito featuring Tito M/S Soten i Smögen

Doggelito featuring Tito på M/S Soten genom Sotenkanalen, inklusive västkustbord.
Jubileumsåret och succén fortsätter 2024

2023 var året som Dogge firade 40 år som Rappare/ Artist. Och är 2024 fortfarande om inte mer folkkär än någonsin. På jubileums året så släppte han 7 Album och två böcker och var en av Stjärnorna som gjorde succé i en sveriges populäraste tv program ”Så Mycket Bättre”.
Med en lång karriär och ett CV som få Artister kan skryta med har Dogge 31 studio Album , två grammis , invald i swedish music hall of fame och Cornelis priset. Dogge har gjort dom flesta tv program , och Reklamer, släppt böcker , filmer m.m Han är en av Sveriges folkkäraste artist som underhållt oss på scen, tv och radio i 40 år.
Båten avgår från Smögenbryggan 19:00 går igenom sotenkanalen Smögen till Hunnebostrand och vänder där och är åter vid Smögenbryggan 22:00

Biljetter & tider

Tisdag 30 Juli 2024 18:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajplats Soten på Smögenbryggan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doggelito featuring Tito M/S Soten i Smögen, Kajplats Soten på Smögenbryggan

POPULÄRT I Sotenäs JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni