Fredag
26
Juli 2024
Kajplats Soten på Smögenbryggan Sotenäs

HARPO - M/S Soten i Smögen

INSTÄLLT PGA SJUKDOM!
Harpo gjorde stor succé på M/ S Soten sommaren 2023, hela båten gungade och alla sjöng med i Harpos alla hits och tog del med stort intresse av alla spännande berättelser som Harpo har att berätta om hela sin karriär. Harpo är en av få svenska artister vars superhits från 70-talet fortfarande spelas dagligen på radio.

Han slog igenom 1973 med låten ”Honolulu” och hade under 1970- talet stora hits med såsom ”Horoscope”, ”Sayonara”, ”Television” och superhiten ”Moviestar” – en låt som tog honom till kontinenten och framförallt Tyskland, där han än idag turnerar regelbundet. Där ligger världshiten fortfarande på en av de största radiostationernas topp 20-lista över de mest spelade låtarna. Under hösten 2021 var Harpo även aktuell som en av deltagarna i TV4s succéprogram “Så Mycket Bättre”
Båten avgår från Smögenbryggan 19:00 går igenom sotenkanalen Smögen till Hunnebostrand och vänder där och är åter vid Smögenbryggan 22:00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kajplats Soten på Smögenbryggan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HARPO - M/S Soten i Smögen, Kajplats Soten på Smögenbryggan

POPULÄRT I Sotenäs JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni